Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gav min pojkvän denna dikt i julklapp


Julgåvan

Dina ögon










den vackraste ingång














till den vackraste av själar




Fri vers av Sun
Läst 475 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-05 19:51



Bookmark and Share


  Frans Nilsson
oj så fint! Tänk att få en sån julklapp. Jag säger som du brukar göra Linda, ingen kan älska som poeten :-)
2010-01-06

  Anna*
*applåder* Den finaste julklapp som kan fås av den älskade!
2010-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Sun
Sun