Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skuggspel

skuggor blir bilder på väggen
ballerinan står på knivseggen
Spelar upp en teater för mig
kroppen, har hon böjt så vig

Över bilden...
en måne och en katt
Dags att släcka lampan
säga tack och godnatt




Fri vers av Therés
Läst 327 gånger
Publicerad 2005-10-25 23:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!