Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flyttar från skogen



Visst susar granen och klingar gör lind
Visst kysser vinden så ömt min kind
Men jag är färdig, ty detta är gjort
Längre fram jag sänder ett kort
Då kan ni läsa adress som är ny
Då kan ni se, vart bor \"lilla my\"





Fri vers av Therés
Läst 309 gånger
Publicerad 2005-10-25 23:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!