Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon e inte min syster men jag gillar henne som om hon vore de :P




Älska din Syster

I Wish

I Want

I Was A Star

I Want

I Cant

I Be A Dart

To Be A Dart And Pierce Your Hearth

But To Strong You Be

Tought Small You Were

My Friend, Dont Fear

Within me i will Bear

 

And  Only Be Your Friend Tonight

 

 

 

((Att Älska Någon För Att Man Bryr Sig))

 




Övriga genrer av Himuro
Läst 255 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-01-05 22:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Himuro
Himuro