Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Limerick- Behöver byta underkläder

En gubbe som bor uti Hånger
Han blåste upp 1000 ballonger
Med rumpan han knep
Han blåste och pep
Behöver visst rena kalsonger




Fri vers av Therés
Läst 349 gånger
Publicerad 2005-10-25 23:56



Bookmark and Share


  rebecca d
rolig limmerik
2005-10-26

  Daniel_78 VIP
riktigt bra haikut här(!)
2005-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!