Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu kommer vintern


Vinden den viner, sliter och drar
Bort ska det sista av värmen vi har

Snart faller snö och täcker vår mark
Samlar nu krafter att åter bli stark





Fri vers av Therés
Läst 269 gånger
Publicerad 2005-10-26 01:13



Bookmark and Share


  tonsoku
riktigt skön rytm och flow har du..! känns nästan som en ramsa. bra!
2005-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!