Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nytt perspektiv: Före Efter -------------------------------


Nyårslöften

Nej, men inte ska väl jag?
Jo, det ska jag väl!

Det ska väl inte jag göra?
Det ska jag ta mig fan göra!

Det duger åt mig.
Duger det åt mig?

Hur fan ska jag lyckas med det här?!
Nu ska vi se hur jag lyckas med det här!

Jag orkar inte mer.
Jag orkar lite till.

Jag är ensam, jag är rädd.
...

Jag är ensam, jag är rädd!
- Jag vet inte vad jag ska svara på det...

Jag får ropa efter Hjärnspöket
"Kan du komma ut ett slag?"

Det är svårt i allt det här stöket
att veta vilket jag som är jag.


- Här är jag, vad ville du?


- Jag är ensam, jag är rädd!
- Du ÄR ensam, var beredd!

- Vad ska jag göra när en tanke slår mig?
- Ingen kommer tänka åt dig,
Ingen kommer helt förstå dig


- Kommer det lösa sig tillslut?
- Ingen kan se in i ditt huvud och säga:
"Jaså, är det så där det ser ut,
jag fattar precis, jag har sett det förut"




Jag förstår...



Min insida är alltid ensam
men fortfarande benägen
att tolka alla intryck
som gör mig så förlägen


Nån dag kommer någon
med mig knyta ett band,
möta mig på halva vägen
och förstå mig lite grand





Fri vers av Twobo
Läst 488 gånger
Publicerad 2010-01-07 05:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Twobo