Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
zzznark...


Sjusovare & Sovslösare



Sömnlösheten, den gör min hjärna ganska mycket mjukare
Men inte så mycket lösare
När jag tänker på det, är jag nog en sömnmissbrukare
Jag tar mig nog en sängfösare

Ensamheten, den gör mitt hem så mycket tommare
Den gör mig allt nervösare
Och jag ska kalla mig sjusovare
Nej, en simpel sovslösare,
det är vad jag är

Lägenheten, den är en lägligt frusen källare
kan inte bli så mycket kallare
Ekonomikris, det kan det heta det
Jag vet inte vad man ska kalla're

När jag inte sover känner jag mig allt sjukare
Borde bli seriösare
Av mat är jag inte heller någon stor förbrukare
Jaja. Kan man inte fixa're så kan man lösa're

Fan, jag kanske är törstig
är det där skon klämmer
Bäst jag sover utan skor
Orka höra på mitt jämmer

Tassar upp på tå
linkar fram och tillbaka
vad fan ska jag hitta på?
Ska jag baka en kaka?

Inte illa pinkat av en mjölmarodör som jag
Det blev ju rätt gott
Energi har jag fått och...
Det var inte bra... jag som skulle sova... ett tag.

Lunkar bort till sängen
med en kopp choklad
fattar inte poängen
det här med natt och dag

Det är ju ändå mörkt hela tiden
Jag försöker slappna av
Den här jävla vintertiden
Förstör, jag tror jag tuppar av

Viktlösheten, den gör min kropp mindre viktig
Viktlösheten?! Jaha vad bra, då måste jag ha somnat
Då är det bäst att vara tyst, lugn och försiktig
väck ej den skald vars huvud bort har domnat






Fri vers av Twobo
Läst 650 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-07 06:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Twobo