Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tårarna


bakom en mur av lögner
sitter en liten flicka

det här är hennes värld
och hon är helt klädd i svart
i hat
i sorg och tårar


där inne
på hennes borggård
drunknar hon sakta
i sin sorgs
saltvattenfloder

men vi märker ingenting



inte hon heller




Övriga genrer av lillebror
Läst 535 gånger
Publicerad 2006-02-28 16:07



Bookmark and Share


  osynlig
sorglig, men fin.
ibland kan jag känna mig lite sådan.
mycket bra skrivet
2006-05-19

    ettolrahC
Tragisk men samtidigt väldigt sann.
2006-05-08

  sotlugg
hela "hon"-konceptet känns lite uttjatat men
du har språket
2006-03-09

  tonsoku
här har vi en comeback! och vilken comeback..! du bakar in den lilla flickan på ett sånt fint sätt att det nästan känns mysigt ända tills man lyssnar mer på orden innebörd då det börjar kännas förskräckligt, sen kommer avsmaken för allas ignorans...
väldigt fint skrivet, du kan som förr du!!
2006-03-01

  JMR
jättefint beskrivet, lillebror. vi ser oftast inte längre än till vår egen bakgård.
2006-02-28
  > Nästa text
< Föregående

lillebror