Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinden kramar

istiden knackar på dörren
kylan river sönder hjälplösa andetag

osynlig är Sibirien
kramar hjärtat hårt
stänger

runt knuten stryker skadeskjuten varg
lockas av värmen likt tändsticksflickan
lämnas fritt åt vinden
river ut




Fri vers av isabel louise
Läst 543 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-01-07 10:45



Bookmark and Share


    © Birgitta Wäppling VIP
Väl beskriver du den vinter som varit
och som är på väg att övergå i vår...
2010-03-28

  Larz Gustafsson VIP
Det värsta är att den kommer in innanför också. Inomhus.
2010-01-07
  > Nästa text
< Föregående

isabel louise
isabel louise