Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

törstar och tänker tanka




Öken

kulisser bara
lönsamhetens altare
nog så verkliga
för oss levande döda
beroendeframkallat


vi andas många
i glaskupans regnbåge
fradgatuggande
med ouppfyllda begär
småsinthetens fula fejs

skummande saliv
i själstorkans trånga sal
törstar snart ihjäl
ökenlandskapet växer
verkligt som bildligt ständigt




Bunden vers (Tanka) av Joakim Södersten
Läst 234 gånger
Publicerad 2010-01-07 20:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Joakim Södersten
Joakim Södersten