Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den sanna kärleken

Var finns den sanna kärleken

Ensamheten känns så tom och kall

Jag längtar efter kärlek

Ömhet

Passion

Var finns den rätta

Min själsfrände som smeker min hud

Kysser min kropp

Viskar mitt namn i natten

Älskar mig tils morgonen gryr

Jag väntar min älskade

Du finns någonstans

Jag kommer att finna dig

Du och Jag

Tillsammans

För Evighet





Fri vers (Fri form) av JessicaB
Läst 346 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-01-07 21:57



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Du träffar den du söker-när du slutar söka, den rätte letar nog upp dig-livets magi!
2010-01-09

    Nicklas VIP
Vackert.

Alla drömmer nog om att finna den rätte.
2010-01-07
  > Nästa text
< Föregående

JessicaB
JessicaB