Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lätt läsning

Du ger mig besked,
raka besked
efter några minuters prat,
ärligt säger du sanningar
om mig,
som jag känner igen
sorgligt väl,
du läser mig
som en öppen bok..
Är jag så lättläst?




Fri vers (Prosapoesi) av Shifra
Läst 394 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-07 22:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Shifra