Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hemlös


Med dina ögon frostade
i mina
måste dörrlåset tina
och dina fötter förmå mig

Med dina ögon
i mina
måste jag förlåta dig

Men när du vänder blicken mot gatan
kan jag gå

utan




Fri vers av halmstrå
Läst 555 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-01-07 22:40



Bookmark and Share


  stella
Ensamheten fryser allt, ord som inte går att värja sig mot.
2010-01-23

    papillon
Den här texten får mig att frysa längs ryggen - jag förstår den inte men förförs av dess klanger.....
2010-01-07
  > Nästa text
< Föregående

halmstrå
halmstrå