Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

den kalla morgonen, tidigt det nya året, värmen inomhus tillsammans




Till dig

snökristaller i
ditt hår smälter som lava
rinner isvatten
klara bäckar livslust
mikroskopiska rännilar

din andhämtning i
mitt öra mot mitt bröst i
ögonblick av lust
min mun formar ditt sköte
andas kärlek tillbaka




Bunden vers av Joakim Södersten
Läst 212 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-07 23:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Joakim Södersten
Joakim Södersten