Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

varma rännilar


när din blick

sipprar långsamt

in i mig

gör sig egna vägar

och värmer upp

det som frusit

i mitt inre

släpper

fördämningarna

översvämmar

dig




Fri vers av glittertindra
Läst 606 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-01-08 00:31



Bookmark and Share


  aol
så underbart skriftat
2010-01-15

    Lena Nilsson
härlig läsning!
2010-01-08

  Bibbi VIP
Underbart
2010-01-08
  > Nästa text
< Föregående

glittertindra
glittertindra