Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När blodet slutar pumpa.

Natten och kylan kryper tätt inpå,
där jag befinner mig, ovanpå dig.
Lemmarna stelnar och känslorna fryser till is.
Blodet slutar pumpa,
du ger mig en frågande blick,
just innan det går, för dig.

Jag försöker ge mig hän och njuta,
men det är svårt när natten och kylan trängt sig tätt inpå,
emellan oss.
Dina krav är inte höga,
och jag befinner mig i perferin.

Det är svårt att hålla sig varm och vaken när natten och kylan kryper tätt inpå,
min nakna kropp, som befinner sig ovanpå dig, är kall.
Du yttrar ord; Jag älskar dig.

Men det är svårt att förstå ord när hjärnan är trubbigt kall, och man befinner sig i perferin.
När blodet slutar pumpa, blir det svårt att röra sig.
Jag faller ihop, ovanpå.

Dina krav är inte höga och du accepterar mig, som död.







Fri vers av Diffusiaria
Läst 373 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-01-08 10:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Diffusiaria
Diffusiaria