Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Status nr. 2

tänk att människor
på allvar bär klädnaden
som vore de 
en mall efter tillhörighet
att döma andra efter

inte för lusten
utan av mode styrda 
på riktigt liksom
identitet på galge
gömma lik i garderob




Bunden vers (Tanka) av Joakim Södersten
Läst 261 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-08 10:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Joakim Södersten
Joakim Södersten