Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gunga

En unge som hade en gunga
han brukade sitta och sjunga
Trall la la la
här gungar ja
Kom gunga nu, gammla som unga




Fri vers av Therés
Läst 285 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-10-26 14:57



Bookmark and Share


  To
Härligt! :)
2008-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!