Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En glimt av livet

 

grinden till livet står på glänt

luktar

förnimmer

känner

översköljs av minnen

glada

lyckliga

sorgsna

bron till evigheten lockar

glömska

vila

...............

hänglås på grinden

 

 




Fri vers (Fri form) av Monica Ullmark/Cickan VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-08 22:24



Bookmark and Share


  oMareld
åh gillar
2010-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Monica Ullmark/Cickan
Monica Ullmark/Cickan VIP