Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

 




Jag önskar att jag visste hur det känns att bli älskad tillbaks...

Ni sitter och pratar om främmande saker med varandra
försöker lyssna
försöker komma på något säga för att passa in
men en och en annan olycklig förälskelse
är vell inget att skryta med
antar jag.




Fri vers av Blunder
Läst 299 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-09 01:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Blunder
Blunder