Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Man lär sig av sina misstag


Misslyckande är:

början på vägen

till framgång,

och det är bara du

som avgör längden

på den där vägen.




Fri vers (Fri form) av zino
Läst 372 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-04-16 05:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

zino
zino