Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

namnlös IX

hör du mig här?


kanske bättre här?


men om jag står på tå?

kanske du i alla fall...

nehe... inte det...




Fri vers av hannanh
Läst 322 gånger
Publicerad 2005-10-26 16:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

hannanh