Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur?

Orden kommer
lätt och mindre lätt
men meningen är alltid sann.
Hur skall jag säga
att jag älskar dig
på ett sätt
så att du förstår
att det är sant?




Fri vers (Prosapoesi) av Shifra
Läst 368 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-09 18:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Shifra