Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är...

...som om
han känner hennes närvaro
sakta
slingrandes ikring henne
rättar han in sig i hennes spår
känner hennes doft och följer den
slaviskt
Han kan inte vända om
och fastnar lätt i hennes väv
fastklistrad vid hennes kropp
Försöker göra sig fri
men vill inte heller frigöras
Drar av sig skjortan som hon håller i
men finner sig fasthållen i ett annat sorts grepp
det som ingen fysisk lag härskar över
bara känslan
bara Kärlek
Begär
Frigörelse

 

Jacqueline




Fri vers av jacqueline
Läst 273 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-01-11 18:18



Bookmark and Share


  aol
vackert
2010-02-03
  > Nästa text
< Föregående

jacqueline
jacqueline