Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skyddsängel

Stå upp för mig själv
ta hand om mig
skydda mig
flyg på vingarna
högt upp i skyn
kolla in mig
och få mig att göra
det rätta i stunden
nu.




Fri vers (Prosapoesi) av Shifra
Läst 421 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-01-09 19:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Shifra