Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

våra barfotafötter i livet



det var himmelsgrönska i andetagen våra då
under våra skinn vilade stillsam dans

samma tid i våra liv vi vände blad
blad med nya oskrivna meningar och varliga ord
kunde vi skönja tidens harmoni inuti
djupt i själsdjupets rum

det var himmelsgrönska i andetagen våra då
under våra barfotafötter grusades inga korn mer






Fri vers av nightsoulz
Läst 341 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-09 19:28



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Smäktande skirt
2010-01-17

  Fredrik Stillesjö
Hej nighsoulz!

Den här var så vacker och smältande! Speciellt: "det var himmelsgrönska i andetagen våra då
under våra barfotafötter grusades inga korn mer". Mumma. Hälsar Fredrik
2010-01-09
  > Nästa text
< Föregående

nightsoulz
nightsoulz