Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i värmen från din imaginära kropp




till min snöängel

vi är fångade
i vår genomskinlighet

så långt
från varandras kroppar

på friktionslös glidning
så långt
från varandras själar

vi är vingeslag 

i vakuum

ingenting hindrar oss
men vi kan heller aldrig
lyfta




Fri vers av Trast
Läst 726 gånger och applåderad av 29 personer
Publicerad 2010-01-09 21:46



Bookmark and Share


  Marmota
Åh. Bara.. åh.
Väldigt vacker.
2011-12-04

  lilla t
så, stark så, påträngande så likt ... ord, finner inga ord...
2011-01-29

    ej medlem längre
Sista stycket biter fast som kylan Och en snöängel har väl aldrig varit så vacker som här.

"ingenting hindrar oss
men vi kan heller aldrig
lyfta"
2010-01-10

  Sylt
Snöängel är ett fint ord. men lite sorgligt. en ängel som fallit. en platt ängel utan ansikte. en som inte kan lyfta.
2010-01-09

  berxper
Snyggt!
2010-01-09

  etthjärtaäralltidrött
Vackert, sårbart och lite sorgligt.
2010-01-09

  Yrre VIP
Mycket fint!!
2010-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Trast