Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Barnet oskulden och ondskan

Som en ny utsrungen ros, som en lilja oskuldsfull

föddes du till livets väl av en moder kärleksfull

 

men du spröda sockertopp vänd om

vänd tillbaks där ifrån du kom

 

Livet kan bara göra dig illa

min honungskaka lilla

 

allt vackert är redan passé

allt det jag ville du skulle se

 

bäst är att förbli i din moders trygga sköte

där kan du undvika onda människor möte

 

om du ändå väljer att födas till änglarskaras ära

ska du veta att du är mitt efterläntade barn .... min kära

 




Fri vers av Monica Ullmark/Cickan VIP
Läst 260 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-09 22:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Monica Ullmark/Cickan
Monica Ullmark/Cickan VIP