Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Såhär tycker jag att vissa vill skriva sin dikt.

en vanlig

dikt.

pretantiöst ordbajsande

med minst en rads

mellanrum.


jag sätter stora ord

på små känslor

mitt hjärta

bultar

tyngt av nattsvart ångest.


silvermånens dunkla sken

skiner vaksamt ned

i mitt tårstrimmade ansikte

Jag har vampyrsjukan.

Jag tycker så sjukt

mycket om vampyrer.





Fri vers av J.M.B.
Läst 318 gånger
Publicerad 2010-01-10 03:20



Bookmark and Share


  J.Markus.K.Brännström
AAAAHAHAHAHA :D
2010-11-11
  > Nästa text
< Föregående

J.M.B.