Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Help me help you help me and then I'll help myself

Jag kan låtsas låta bli
för att lugna mig själv
få mig tro att jag inte bryr mig
så jag kan andas ut
en enda liten stund

Jag kan låtsas låta bli
för att tro på mig själv
så kan jag fortsätta ett tag
kunna lugna ner mig
en enda solig dag

Jag kan låtsas låta bli
och sen bli så arg
när jag märker att jag ljugit igen
självbedrägeri, såklart
ett enda litet liv




Fri vers (Fri form) av Ummm~oh~yeah
Läst 387 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-10 13:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ummm~oh~yeah
Ummm~oh~yeah