Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till den människa jag alltid kommer att älska


Till den jag aldrig kan få

Jag var vinden som nuddade din kind

och plötsligt andades vi samma luft

och följdes åt samma håll

som när tanken hittar orden


Du tillhörde träden, regnet och livet

och dina egna stigar

och jag ville så gärna

följa dig


Du tillhörde livet, allt och ingenting

Jag ville tillhöra dig

men var vinden som nuddade din kind

för ett ögonblick

Du tillhörde träden regnet och livet


































Fri vers av waterstar
Läst 162 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-10 16:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

waterstar