Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

insektsvinge

vimlande maskförsedda värld
begärens tummelplats
i drömmarnas eter
               jag förlåter dig


när du slår ut likt en genomskinlig
insektsvinge 
              i mitt hjärta

och jag ser att du 
              bär på blod

vi kretsade i natten 
två fjärilar 
              runt elden

och inom oss var natten 
utan ände och nästan lika djup
som det omgivande mörkret

när jag kupade mina händer
              om ditt ljus




Fri vers av Trast
Läst 356 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-01-11 19:00



Bookmark and Share


  etthjärtaäralltidrött
Så ömt vackert.
2010-01-12

  jacqueline
Så vackert: "när du slår ut likt en genomskinlig, insektsvinge i mitt hjärta"...Fin komposition.
2010-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Trast