Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det räcker nu...


Förvrängelse


Det finns en räkenskapens bok
där siffror manglats genom valsar
till dess svarta ben brutits av
och blandats till en sörja
som endast kan urskiljas av
de står intill vita liljors doft

räckvidders tveksamhet,
varma händers handslag
söker finna vingars outgrundliga styrka
mellan solförmörkelse och draperiers smala ljusglipor















Fri vers av _Mian_
Läst 452 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-01-11 00:26



Bookmark and Share


  noname_realmind
Gillar mystiken på slutet här... Skönmystifierat! ;))
2010-01-11
  > Nästa text
< Föregående

_Mian_
_Mian_