Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgon

Mörkt
men med ljuset i ögonen.

Kallt
men med täcket på mig.

En snöflinga längs fönsterrutan.

Ett par sockor

En kopp te

DVALA




Fri vers av Maria Lauenstein
Läst 391 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-11 07:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maria Lauenstein
Maria Lauenstein