Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bland vitala miner...




Med Anna Skipper i bakgrunden...

Melodi: "Storsill och småsill"


B12 och C-vit
gör dig till E-lit
rensar din kroppsskit





Bunden vers (Rim) av Caprice! VIP
Läst 311 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-01-11 17:30



Bookmark and Share


  ULJO
En riktig höjdare
2010-01-12

    FinnRaggarn
Rubriken sa mig redan att denna är Rolig

Tack
2010-01-11

  aol
skrattar, kanskedet gör,
2010-01-11

  Måna N. Berger
Kusin Vitamin..?
2010-01-11

  glittertindra
fniss... :)
2010-01-11

  Larz Gustafsson VIP
Mmm...Anna Skipper...
2010-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP