Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förbränning

Min alldeles egna vitamininjektion
tar sig in genom mikroskopiska hål
tränger in i celler
förbränns
omvandlas på nytt
inom mig
är du
så blomstrande
så full av liv
Fängslas
av din livsglöd
Längtar in till dig
där du står med blickar som lovar mer
Ord som väcker mitt begär
gör mig levande
värmer mig inuti
Känner mig utvald
Vill ha mer
Vänder mig om.

 

Jacqueline




Fri vers av jacqueline
Läst 301 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-11 18:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jacqueline
jacqueline