Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frestande ägodel

Frestande ägodel
Ungdomen flyr från dig
In i mig där du finner den, som en adrenalin kick
Mer, mer
Du som tränger dig in under jorden
Du som flyger snabbare än tiden
Genom mig, som ett rus
Och det dödar
Närheten, Avståndet
Du tar mig på marken, ingen skam för himlen
Ingen punkt, inget stopp
Och läpparna glider
Ögonen sluts i full njutning
Inga tankar nu, inga ord nu
Situationen är vilsen, bortglömd för sekunder
Ingen dömer bakom gardiner, under täcket
Ingen dömer
Förrän dörren öppnas
Förrän gardiner dras undan
Förrän ljudet av ditt hjärtas hårda slag avslöjar oss
Ack så sant, ingen dömer
Förrän verkligheten hinner ikapp




Fri vers (Fri form) av Bozica
Läst 279 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-11 19:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bozica
Bozica