Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smak


Dina kyssar smakar
självironi och bittra tankar
och jag blundar
för att slippa höra mig hoppas
på villkorslös kärlek




Fri vers av CaPsyco
Läst 409 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-01-11 21:13



Bookmark and Share


  peter markurth
kanonavslut=blundar
för att slippa höra mig hoppas
på villkorslös kärlek


som att vilja det omöjliga och veta att det är möjligt, bra uttryckt
2010-01-11
  > Nästa text
< Föregående

CaPsyco
CaPsyco