Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bakom ögonlock

en viskning
en rörelse

ur sekundens brytning
läggs min sinnesvilla

över

slutna
svultna

täckta min panna.

en öppning
en passage

ur lagda dimmor
dansar slöjor svepta

över

frusna
lagda

min själ.

en natt
en dröm

bakom ögonlock
en värld

orörd
dold

min önskan.  




Fri vers av Rosen VIP
Läst 968 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2010-01-12 12:35



Bookmark and Share


    dreamoflife
Alltså, fin!
2012-12-14

  anits VIP
Mycket vackert och berörande
2010-01-12

  aol
så berörande stark letar sig skriften mot mitt inre
2010-01-12

  Vind
Sinnesvilla som frigörare. Finns nog, tror jag, kanske mellan andetagen. Lyriskt skön denna.
2010-01-12

  Algotezza VIP
Stillhetens rörelse - fint!
2010-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Rosen
Rosen VIP