Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara ord


Vinter

Vinter full av traditioner
julen det nya året.
Familjer samlas för
att glädjas inte alla
tråkigt nog.
Barnens ögon lyser
av förväntan.
Det är en härlig tid
snön gnistrar och det
knarrar under skorna
Barnen gör julänglar
i snön.
Det är en härlig tid
men inte för alla.
Det får vi inte glömma!




Fri vers av marie persson
Läst 469 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-12 16:02



Bookmark and Share


  Fredrik Stillesjö
Nej marie, vi får inte glömma. Måste komma ihåg detta när vi någon gång gör skillnad. Hälsar vännen Fredrik
2010-01-12
  > Nästa text
< Föregående

marie persson
marie persson