Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärna 1, hjärta 0

För skamsen och ensam i min kärlek
för att ens titta förbi och se dig

För stolt och envis i mitt huvud
och jag som aldrig sett ett uns av stolthet förut
men redan innan det snurrat
har jag satt käppar i hjulet

Jag har inget skäl att komma
för inte kan jag väl säga att jag läser
Harry Martinsson
hur mycket jag än borde

Mitt hjärta ber mig springa
men mitt huvud säger nej
utan skäl blir hjärtats böner
så ofrånkomligt onödiga

och trots att det öppet visar sin längtan
är det stoltheten som tar över




Fri vers (Fri form) av Ummm~oh~yeah
Läst 414 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-01-12 21:05



Bookmark and Share


    Stormöga
ojojoj...den känslan känner jag så jävla väl igen! framför allt gillar jag
"men redan innan det snurrat
har jag satt käppar i hjulet"
så sjukt bra skrivet!
2010-03-10

  cogitoergosum
hög igenkänningsfaktor!
man undrar ju ibland vad hjärtat egentligen fyller för funktion. mig har det då aldrig skänkt annat än elände.
fint skrivet.
2010-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Ummm~oh~yeah
Ummm~oh~yeah