Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trolldansen

Trollbarnen dansar runt i en ring
Tomtenissar fnissar, förstår ingenting
Det är ju inte jul!? Men trollen de har kul
så Tomtarna går med, uti dansen
så håller de trollen i svansen

Tills Tomtefar ochTrollefar så sätter stopp
manar de små, uti sängen nu hopp




Fri vers av Therés
Läst 442 gånger
Publicerad 2005-10-27 00:07



Bookmark and Share


  Jessica Ebbesson
Vilken söt liten historia.
En ramsa att läsa högt
vid sängdags..
2005-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!