Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en hyllning till uppdragna axlar;




Sorg har vilat över dem,

och burits

och vårdats




och uppdragna axlar forcerar en mur,

skjuter som tistlar upp

ur marken,



Längtar hem till en eldstad där frid

följer deras spår

och slutet

alltid är nära



Klär av sig i förlåtelse,

sina tunga hockeyskydd

och lämnar len hud naken i luften

välkommnar en ny morgon




Fri vers av amarcord
Läst 474 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-01-13 09:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

amarcord
amarcord