Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min stund

 

ödesmättade stunder

så oansenliga  - att en vindpust väger mer

min luft

mina andetag

min stund

vill följa med i förnimmelsen av förtätningen i luften

din luft

dina andetag

vår tid

 

 




Fri vers av Monica Ullmark/Cickan VIP
Läst 257 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-01-13 14:50



Bookmark and Share


    purplepea
gillar upprepningen, du har säkert möjlighet att utveckla denna lite mer...spinna vidare...
2010-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Monica Ullmark/Cickan
Monica Ullmark/Cickan VIP