Moralisk indignation är patetisk.

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Moralisk indignation är patetisk.




PRÄKTIGHET ÄR LÖJEVÄCKANDE

 

jag ska strö spanska ryttare

på gatan utanför

för jag är så trött på alla dem

som okynneskör

jag ska fråga på bussen

varför vissa skriker så

det är väldigt svårt att tänka klart

med deras ljudnivå

jag ska stå mitt i city

med en stor bild på pol pot

för jag hatar allt det slätstrukna

i stan där allt är smått

alla nyfikna människor

som jämt lägger sig i

ska jag näpsa för att jag

vill vara ostörd och fri

jag ska hämnas på alla sätt

med alla taggar ut

och bevisa att jag haft rätt

när livet sen tar slut

 

LARZ GUSTAFSSON 090410




Bunden vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 571 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-01-13 15:21



Bookmark and Share


  mare VIP
Bra , stå på dig....alla andra gör det på sitt sätt, du på ditt..
2010-01-13

  Pauline Pousár
Väl rutet.
2010-01-13

    Ken Cassel
Den här var riktgtigt bra, Larza

:)

mvh
2010-01-13

  Mats Henricson
Ord och inga visor, nu tog du på boxningshandskarna ! Välformulerat och snyggt, dessutom !
2010-01-13

    purplepea
proffsigt skrivet med ett flöde och man känner med dig.
2010-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP