Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

evighetssekunder



hand upp efter nacke
hårstrån mellan fingrar
bröstkorg häver sig
suckar från inifrån bakom någonstans
från det pirrande inre som tickar innanför huden
tår spjärnar emot
håller hårt om
dragningskraft i omlopp
snurrar hårdare
om och runt och
sekunderna bara letar sig
vidare i upplevelsens
stund av ett nu
blundar
andas
njuter




Fri vers av glittertindra
Läst 858 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2010-01-13 15:26



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Störtskön.
2010-02-01

    ej medlem längre
gorgeous. lovely.
2010-01-18

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!
2010-01-13

  Bibbi VIP
Underbart.
Applåd.
2010-01-13

  Niclas Petersson VIP
Intensivt. Väcker längtan.
2010-01-13

    purplepea
som HOT som det bara kan bli.
2010-01-13
  > Nästa text
< Föregående

glittertindra
glittertindra