Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
bara ord


Kärlek

När jag låg där bredvid dig
nära nära utan beröring
så kysste jag ditt hjärta.
En dag ska jag göra det
beröra röra visa min kärlek.
Kyssa ditt hjärta.




Fri vers (Fri form) av marie persson
Läst 427 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-13 17:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

marie persson
marie persson