Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hjälp


Jag ville fly ifrån mig själv

Jag förflyttade mig till ett annat land
för att komma bort från allt det som jag var trött på
men nu sitter jag här
med samma skit som jag ville bort ifrån
och det slog mig
att det var inte mitt hemland jag ville bort ifrån
utan mitt eget huvud

Är det möjligt att fly ifrån sig själv om man tröttnat ordentligt på det väsen som bor inuti huvudet?

Jag har en bubbla kring mitt huvud
och någonting framför mina ögon och öron
gör mig stressad och ofokuserad
genom oljud och hetsiga bilder
och det var nog det som jag egentligen ville bort ifrån


Du kan fly från ditt land, men inte din egen skugga.





Fri vers av Glaaskupan
Läst 447 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-01-13 23:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Glaaskupan
Glaaskupan