Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

'amma- kom!

Det är i ögonblick som detta
när dina mjuka händer ligger mot mina
insjunkna kinder
Du säger 'amma
smeker mig lätt
ser in i mina ögon
som jag vet
att jag är
älskad just nu

Det är dessa ögonblick jag ska minnas
när du inte längre har tid att
se mig för den jag är
Jag bevarar dem
i mitt innersta kärleksrum
märkt
"modershjärtat"

 

Jacqueline




Fri vers av jacqueline
Läst 407 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-01-14 12:59



Bookmark and Share


  blaite
Vackert igen
2010-10-16

  Poson
Blev berörd nästan till tårar. Mycket vackert. Tack.

Gillar speciellt: "Det är dessa ögonblick jag ska minnas
när du inte längre har tid att
se mig för den jag är" Tänkvärt.
2010-03-10

  peter markurth
fin
2010-01-18

  stenen/ Yv Ericsson
åhh. barnens kärlek är det bästa och rent av meningen med livet.
men jag tror att det kan finnas tid senare oxå..

men det tillfälle du beskriver finns där alltid. så vackert.
2010-01-16
  > Nästa text
< Föregående

jacqueline
jacqueline